SVS Soundpath Tri-Band vezeték nélküli jeltovábbító

89 990 Ft / szett / Raktáron

Vezeték nélküli jelátvitel aktív mélyládák számára. Hatótávolság 12 m. 2,4 GHz-es, 5,2 GHz-es és 5,8 GHz-es működési frekvencia.

Cikkszám: SVSSoundpathTri-Bandvezetéknélkülijeltovábbító Kategória: Címkék: , , , , , ,
Leírás

SVS Soundpath Tri-Band vezeték nélküli jeltovábbító

A SoundPath Tri-Band vezeték nélküli audioadapter beállítása perceket vesz igénybe. A telepítést követően automatikusan vált a 2,4 GHz-es, 5,2 GHz-es és 5,8 GHz-es vezeték nélküli sávok között a zavartalan hangjelátvitel érdekében. Áthatolhatatlan a Bluetooth, Wi-Fi routerek, vezeték nélküli biztonsági rendszerek, kamerák és más vezeték nélküli eszközök által okozott interferenciával szemben.

Teljes körű vezeték nélküli kapcsolat
A teljes hallható frekvenciaspektrumot továbbítja (6 Hz-től 20 kHz-ig, +/-0,5 dB), így teljes tartományú vezeték nélküli audio megoldást biztosít mélynyomók, aktív hangszórók és egyéb eszközök számára. Kiválóan alkalmas további zónák hozzáadásához, hogy egyforrású, többzónás audiorendszert hozzon létre.

Gyors és egyszerű telepítés
Egyszerűen csatlakoztassa az adóegységet egy AV-vevőhöz, TV-hez vagy más audioforráshoz az RCA összekötőn keresztül; csatlakoztassa a vevőt egy mélysugárzóhoz, egy tápellátású hangszóróhoz vagy egy erősítőhöz; párosítsa a két eszközt, és a SoundPath vezeték nélküli adapter 16 bites / 48 kHz-es jelet küld kábelezés nélkül. A kábelzavar és az elhelyezés kérdései a múlté! A sokoldalúsághoz legfeljebb három adapter csatlakoztatható több helyiségű elosztott hangrendszer létrehozásához.

 

Frekvencia átvitel (Hz) 6Hz – 20 kHz +/- 0.5 dB
S/N arány: +105dB (10Hz – 20kHz)
THD -70dB (10Hz – 20kHz)
Frekvenciaátvitel Band 1: 2400-2483.5MHz, Band 2: 5150-5250MHz, Band 3: 5725-5875MHz
Tulajdonságai Hatótávolság 12 m.

 

SVS Soundpath Tri-Band vezeték nélküli jeltovábbító SVS Soundpath Tri-Band vezeték nélküli jeltovábbító SVS Soundpath Tri Band vezetek nelkuli jeltovabbito erosito

Additional Information
Tömeg 5 kg
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SVS Soundpath Tri-Band vezeték nélküli jeltovábbító” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük