SVS Prime Center centersugárzó, hangfal

214 990 Ft249 990 Ft

Tiszta párbeszéd, tökéletes színpadkép
SVS Prime Center centersugárzó díjak

Törlés
Leírás

SVS Prime Center centersugárzó, hangfal

Ez a valódi 3-utas centersugárzó, kristálytiszta- és természetes hangzású párbeszédet nyújt, kiterjedt hangzással, lenyűgöző dinamikával és kiváló hangszórással a meggyőző és magával ragadó házimozi hangzás érdekében.

 

Ritka, vagy szinte lehetetlen valós 3-utas centersugárzót találni a piacon, főleg az SVS Prime Center árkategóriájában. Az SVS Ultra Center tervezési elemeit és technológiáját kihasználva, a Prime Centersugárzó prémium meghajtókkal és keresztváltó komponensekkel, valamint kifinomult tervezéssel rendelkezik, amelyek önmagukban is már osztályon felül sorolják a többi centersugárzóval összehasonlítva.

 

Valós 3-utas bass-reflex design, prémium minőségű kondenzátorokkal, légmagos tekercsekkel és vastag nyomvonalú nyáklapokkal, SoundMatch keresztváltóval. Mi kell még egy kiváló center esetén?

 

A letisztult külsejű SVS Prime Center centersugárzó, hangfal polipropilén mély valamint alumínium dóm magas sugárzókat tartalmaz. A fekete kónuszok hatékonyságát jelentősen növeli a szellőztetett csévetest, kosaraikat üvegszállal merevített ABS-ből készíttetik.

 

 

A legnagyobb kihívásnak a centersugárzónak kell megfelelnie, elsőnek is jó énekesnek kell lennie tiszta és semleges hangokkal és párbeszéddel, egy pillanattal később meg már a háttérzenekar feladatait kell ellátnia, úgy, hogy hozzájáruljon a hely atmoszférájának megteremtésében. A valódi 3-utas rendszerben található 2,54cm-es alumínium magassugárzó, a külön kamrában lehelyezett 8,8cm-es középsugárzó és a kettős 13,3cm-es mélyhangszóró biztosítja azokat a tulajdonságokat, amelyek hozzájárulnak a fent említett kihívások legyőzéséhez. Hangja semleges és természetes, párbeszédek világosak és érthetőek, mégis amikor szükséges, akkor kiveszi a részét történésekből – például amikor egy vadászgép jobbról balra elsuhan az égen, azt átmenet nélküli realisztikus élménnyel közvetíti. Ezeken felül elegáns, és gyönyörű bármilyen szobád is legyen, mint bármelyik Prime hangfal.

 

 

Magas minőségű technológia és kivitel – Elképesztő hangzás és teljesítmény

Az Ultra Center referencia centersugárzónk alapjaira építve, az SVS Prime Center centersugárzó valódi három utas konstrukciójú hangfal függőleges magas közép-magasugárzó elrendezéssel. Ez az elrendezés szinte teljesen kiküszöböli a lehallgató pozícióban jelentkező „fésűs szűrő” hatást, az eredmény, tiszta és érthető párbeszéd az összes hallgató számára.

 

SVS Prime Center centersugárzó, hangfal használati útmutató 

SVS Prime Center centersugárzó, hangfal adatlap

 

Additional Information
Szín

Fekete, Magasfényű fekete

Specifikáció

Specifikáció

 

 • Felépítés: 3 utas, hátulra néző reflexes dobozszerkezet
 • Mély: 2 db 13 cm átmérőjű, Polipropilén membrán
 • Közép: 1 db 9 cm átmérőjű Polipropilén membrán
 • Magas: 1 db 25 mm átmérőjű alumínium dóm
 • Frekvencia átvitel: 48 Hz-25 kHz (+/- 3 dB).
 • Impedancia: 8Ω
 • Keresztváltási frekvencia: magas és közép között: 2,4kHz (12 dB/oktáv), mély és közép között: 350Hz (12 dB/oktáv),
 • Keresztváltó típusa: 3 utas, prémium minőségű kondenzátorokkal, légmagos tekercsekkel és vastag nyomvonalú nyáklapokkal.
 • Érzékenység: 86dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 20–200 Watt
 • Méretek: (SzélxMagxMély) 472 x 195 x 233 mm
 • Tömeg: 9 kg/db
 • Vélemények (0)

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „SVS Prime Center centersugárzó, hangfal” értékelése elsőként

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük