PRIME SERIES HANGFALAK

AUDIOPHILE PONTOSSÁG, MOZIS DINAMIKA, KIVÁLÓ ÁR / ÉRTÉK

 

PRIME: Audiophile pontosság, mozis dinamika és elegáns kivitel. A Prime dacol a konvenciókkal és ritka kivételektől eltekintve kiváló High-End hangzást biztosít már ebben az elérhetőbb árkategóriában is. Tiszta, pontos, könnyed és föld remegtető, Prime egy igazi SVS. Ezt a kompromisszumoktól mentes hangzást a díjnyertes Ultra sorozat ihlette, annak részegységeiből, mérnöki illetve gyártási szigorából és kiviteléből merítve. Mint az Ultra szériánál, itt is gondosan válogatott, gyártott, hangolt alkatrészek és kifinomult dobozszerkezet található.

 

A rendkívüli hangzás elegáns modern külsővel párosul, zongora lakk vagy fekete tölgy felületének hála szinte bármilyen lakás dísze lehet. Büszkén mondhatjuk, hogy a Prime széria méltó az SVS névre – és még több, méltó arra is, hogy haza vidd.

TÖKÉLETESSÉGBŐL

SZÜLETETT 

 

A népszerű Ultra sorozat hangfalainak alapjára építkezve, az SVS Prime széria aprólékos és egyben kimerítő fejlesztési folyamatokon eset át, annak érdekében, hogy elérjük ezt a kimagasló minőséggel rendelkező kiváló ár / érté arányú hangfalat.

EGYENESEN AZ OTTHONODBA

 

Az álló kiviteltől a forradalmi háttérsugárzóig a kompromisszumoktól mentes HI-FI hangfalakat hozzuk el neked. Az összefüggő és átmenetmentes színpadkép elérése érdekében a Prime hangfalak hangkaraktere illesztett, hangzásuk a lehető legjobban megegyeznek egymással. Rendszerbe illesztve minden egység kiválóan ellátja a rá kiszabott feladatot, hogy azt halld, amit a film készítői is szerettek volna.

TAPASZTALD MEG AZ SVS HANGZÁST 100%-OSAN KOCKÁZATMENTESEN

 

A legjobb hely ahol meg tudod hallgatni a hangfaladat vagy mélyládádat az nem a kereskedő, hanem a saját lakásod és valós lehallgatási körülményeid.

SVS PRIME SERIES:

SZÜKSÉGED VAN MÉG NAGYOBB TELJESÍTMÉNYRE?

NÉZD MEG A DÍJNYERTES ULTRA HANGFALAKAT