HENGER / ÁLLÓ MÉLYLÁDÁK

A legnagyobb teljesítmény, legkisebb alapterületre szűkítve.

Ez az egyedülálló, és szabadalmaztatott henger kialakítás az akusztikai hatékonyság csodája, a függőleges tér kihasználásával lehetősség adódik a mélytartomány tökéletesebb behangolása. Az elegáns henger, azaz álló mélynyomók a teljesítmény és a hangzás feláldozása nélkül illeszkedik bármilyen moziszobába, nappaliba vagy médiaszobába. A doboz aljára szerelt, kategóriájában is nehéznek számító hosszú löketű mélynyomónak köszönhetően a dobozok alacsony súlypontúak így kiváló stabilitással bírnak. Exkluzív integrált erősítő beépítési modul biztosítja a biztonságos és elegáns kialakítást a kifinomult és forradalmi DSP vezérlő-erősítő egység számára. A rezonancia-mentes rács, és dobozszerkezet – ez a minimum, amit elvárhatsz egy SVS henger, álló mélysugárzótól, aktív mélyládától.

A lehető legmélyebb földrengés szerű hanghatások a mélyre hangolt reflex csöveknek köszönhetően

Magas henger kialakítás biztosítja a kiváló szubbasszus tartományt és hatalmas kimenő szintet.

Azonos teljesítmény mellett sokkal kisebb alapterületet foglal el, mint a hagyományos reflexes változatok, mérete miatt sok helyiségben igazi probléma-megoldó lehet

Kifinomult és magas minőségű Class D erősítőt technológia digitális jelfeldolgozással (DSP) a megerőltetés nélküli teljesítményért és hangzásért.

Az összes SVS mélyláda megtekintése.