SVS Prime Elevation Dolby Atmos, DTS:X hangfal

255 990 Ft295 990 Ft / pár ár / raktáron

Dolby Atmos, DTS:X hangfal könnyen elhelyezhető, nagy teljesítménnyel, rengeteg felhasználási lehetőséggel.

audioholics

Törlés
Leírás

SVS Prime Elevation Dolby Atmos, DTS:X hangfal pár

A világ legsokoldalúbb, nagy teljesítményű házimozi hangsugárzója, a Prime Elevation egy kompromisszumok nélküli magassági -effekt- hangsugárzója a Dolby Atmos®, a DTS: X® és az Auro-3D® rendszereknek, és kiemelkedő megoldás oldalsó- és hátsó háttér (surround back) vagy akár a Front Stage LCR-csatornáknak is. Könnyen falra vagy mennyezetre szerelhető, a Prime Elevation kiemelkedő teljesítményt nyújt még akkor is, ha az ideális hangszóró elhelyezés nem lenne lehetséges.

Az SVS Prime Elevation hangsugárzók a házimozi hangrendszerek bármilyen szerepét elképesztően jól be tudják tölteni. Az SVS Prime Elevation a speciális fali konzolja segítségével (szabadalmaztatás alatt) egyszerűen a falra vagy a mennyezetre szerelhető, és direkt sugárzóként igazi magassági effekt hangszóróként használható olyan magával ragadó Object-based hangformátumokhoz, mint a Dolby Atmos®, DTS: X® és Auro-3D®. A ferde elülső terelőlemezével a Prime Elevation bal vagy jobb frontként, center csatornaként, oldalsó és hátsó háttérként is használható, hogy homogén, éles, dinamikával megtöltött hangzást biztosítson, legyen szó bármilyen formájú, különböző belsőépítészeti jellemzőkkel rendelkező helyiségben.

A legsokoldalúbb házimozi hangszóró megoldás; 2-utas bass-reflex kivitelezés, prémium minőségű kondenzátorokkal, légmagos tekercsekkel és vastag nyomvonalú nyáklapokkal, SoundMatch keresztváltóval. Mi kell még?

 

SVS Prime Elevation Dolby Atmos, DTS:X hangfal a világ legsokoldalúbb négyteljesítményű házimozi effekt hangfala, többcsatornás házimozihoz könnyen telepíthető, falra vagy akár hangfal tetején elhelyezve élvezheted Dolby Atmos adottságait. Használható front és centersugárzóként, sőt Dipól-Bipol hangfalként is.

SVS Prime Elevation Dolby Atmos, DTS:X hangfal svs prime elevation dolby atmos, dts:x hangfal SVS Prime Elevation Dolby Atmos, DTS:X hangfal SVS Prime Elevation Dolby Atmos DTSX hangfal falonSVS Prime Elevation Dolby Atmos, DTS:X hangfal svs prime elevation dolby atmos, dts:x hangfal SVS Prime Elevation Dolby Atmos, DTS:X hangfal SVS Prime Elevation Dolby Atmos DTSX hangfal hangfalon

SVS Prime Elevation Dolby Atmos, DTS:X hangfal adatlap

SVS Prime Elevation Dolby Atmos, DTS:X hangfal konzol

SVS Prime Elevation Dolby Atmos, DTS:X hangfal dipól-bipól sugárzó bekötése használata

Additional Information
Tömeg 8 kg
Szín

Fekete, Magasfényű fehér, Magasfényű fekete

Specifikáció

Specifikáció

 • Felépítés: 2 utas, hátulra néző reflexes dobozszerkezet, 25 mm reflexnyilással
 • Mély: 1 db 11,4 cm átmérőjű, Polipropilén membrán
 • Magas: 1 db 25 mm átmérőjű alumínium dóm
 • Frekvencia átvitel: 55 Hz-25 kHz (±3 dB)
 • Impedancia: 8Ω
 • Keresztváltási frekvencia: 2,5 kHz (12 dB/oktáv)
 • Keresztváltó típusa: 2 utas, prémium minőségű kondenzátorokkal, légmagos tekercsekkel és vastag nyomvonalú nyáklapokkal.
 • Érzékenység: 87 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 20-150 Watt
 • Méretek: (SzélxMagxMély) 138 x 235 x 200 mm
 • Tömeg: 3.5 kg/db
 • Vélemények (0)

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „SVS Prime Elevation Dolby Atmos, DTS:X hangfal” értékelése elsőként

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük