SVSOUND HANGFALAK

SZAKÉRTELEM + SZENVEDÉLY

 

Mi régóta hiszünk abban, hogy a minőségi audio termékek tulajdonságaik néhány esetben túl terjedelmesek és szerteágazóak. Ezzel szemben az SVS hangfalai olyan képességekkel rendelkeznek, amit nagyon sok high-end és házimozi gyártó egyszerűen nem képes elérni: egyszerre, egy időben hatalmas dinamikát, audiophile kifinomultságot és az exkluzív márkákra jellemző pontosságot nyújtani.

 

Kompromisszumok nélkül. Mindegyiket, nem az egyik vagy a másikat.

Büszkén mondhatjuk, hogy a Prime és az Ultra széria eleget tesz ennek a kihívásnak, kiváló világszínvonalú hangzás egy igazán modern külsőben – ez az SVS

ULTRA SERIES

HIHETETLEN DINAMIKA ÉS ÓRAMŰ PONTOSSÁG

 

Az Ultra széria megalkotáskor rendkívül magas elvárásokat támasztottunk a hangfalak felé – későbbekben minden tekintetben meg is haladtuk azokat. Megszámlálhatatlan órát töltöttünk azzal, amit igazán szeretünk: Számtalan valós környezetben, különböző zenei és mozi felvételeket hallgattunk meg újra és újra, könyörtelenül kitartottunk a célunk mellett, hogy legyártsuk a lehető legjobb sztereó és házimozi hangfalat. Az Ultra széria csak ezek után lehetett kész a rajongok számára, beleértve téged is.

ELISMERÉSEKPRIME SERIES

AUDIOPHILE PONTOSSÁG, MOZIS DINAMIKA , PÁRATLAK ÁRON

 

A Prime dacol a konvenciókkal, és már ebben az árkategóriában is biztosítja számodra, hogy megtapasztalhass egy belépő szintű audiophile hangzást. Tiszta és pontos, könnyed és brutális, kétségtelenül a Prime egy igaz SVS. Kompromisszumoktól mentes előadása ugyanazt a filozófiát követi, mint a kritikusok által is elismert és díjnyertes Ultra sorozat.

Köszönhetően az Ultra hangfalainkban is használt technológiáknak a Prime hangfalak már ebben a megfizethető árkategóriában is biztosítják számodra a kompromisszumoktól mentes audiophile minőségű hangzás élményét.

Örömmel mondhatjuk, hogy a Prime széria az álló hangfalaktól a satellite kis dobozokig kiváló minőséget képvisel, méltó az SVS névre – és még több, méltó arra, hogy haza vidd.

PRIME SATELLITE

PRÉMIUM HANGZÁS KIS MÉRETBEN

 

Friss megközelítése a kis „Sub-Sat” hangfalaknak. Legkisebb hangszórónk megtévesztően nagy hangzással, talán még soha nem volt ilyen pontos, meggyőző és jól teljesítő.

Miután megemelted a hangfalt, világossá fog válni számodra, hogy ez nem csak egy egyszerű kis dobozka, hanem egy ízig-vérig audiophile hangfal, High-End alkatrészekkel és precíz kialakítással.

A Prime Satellite klasszisokkal jobb, mint az üzletekben kapható apró kis műanyag dobozkák, amelyeknél inkább a hangfal formavilága számít és nem a hangzása. A Prime és Ultra sorozatból felhasznált magas minőségű részegységek köszönhetően az SVS egy igazán forradalmi háttérsugárzó alkotott.

Pontosan elhelyezett hangszórói félelmetesen realisztikus és átmenetmentes hangzást biztosítanak, amikor a fények lekapcsolódnak megtölti a szobád akcióval. A Prime Satellite hangfalak tökéletesen illeszkednek a széria többi hangfalához, legyen az akár a Tower álló vagy a Bookshelf állványos hangfal.