SVS HIGH PERFORMANCE SUBWOOFERS

 

MÉLYLÁDÁK

Mély, Erőteljes És Pontos Basszus.
Díjnyertes Teljesítmény. Páratlan Érték.

Az aktív mélyláda ( aktív mélynyomó ) nem csak egy egyszerű hangfal: ez szolgáltatja a házimozi rendszerek alapját, felel az erőteljes alacsony frekvenciás mély-tartományért. Elhozza neked a mozifilmek izgalmát, hallani és érezni fogsz minden apró részletet. Mélység, Pontosság, Erő. Az SVS aktív mélyládáinak kiváló mélyei meg fogják változtatni házimozizási és zenehallgatási szokásaidat.

VÁLASZAD A SZOBÁDHOZ LEGJOBBAN ILLŐ AKTÍV MÉLYLÁDÁT, MÉLYNYOMÓT

ZÁRT AKTÍV MÉLYLÁDÁK

Erő és kivételes teljesítmény kompakt méretben

A SVS zárt aktív mélyládái az extrém teljesítmény és a kis méret tökéletes párosítása. Híres hangminőség mellett, kompakt méretüknek köszönhetően az SVS aktív zárt mélyládái tökéletesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe, lakásdekorációba.

REFLEX AKTÍV MÉLYLÁDÁK

Rendkívüli teljesítmény mozi fanatikusoknak

Lépj be az SVS extrém teljesítményű Bass Reflex aktív mélyládák családjába – ezek az erőművek meg fognak győzni, le fog esni az álad a félelmetes, kompromisszummentes basszus és mélyhangok hallatán.

ÁLLÓ AKTÍV MÉLYLÁDÁK

Legnagyobb teljesítmény a legkisebb helyen

Nincs még egy aktív reflex mélyláda, amely nagyobb teljesítményt tudna leadni egy behatárolt, a szobában a mélynyomó által elfoglalt helyen mint az SVS henger, azaz álló aktív reflex mélyládái.

ELISMERÉSEK                                                              MIÉRT VÁLASSZAK SVS AKTÍV MÉLYLÁDÁT, MÉLYNYOMÓT?

MEGLEPŐEN MÉLYRE HANGOLT FREKVENCIA MENET

Alacsony frekvenciás mélyek olyan erősek, hogy nem csak hallani fogod, hanem érezni is.

MASSZÍV, ERŐLKÖDÉS NÉLKÜLI TELJESÍTMÉNY

Kereskedelmi filmszínházra vagy koncertteremre jellemző hangnyomással, gyorsasággal és tranziens átvitellel.

PONTOS, RÉSZLETES

Egyenletes és kiegyensúlyozott, úgy szól, ahogy azt a rendező vagy előadó megálmodta.

INTELLIGENS INTEGRÁLHATÓSÁG

Fejlett DSP vezérlésnek köszönhetően.

TAPASZTALD MEG A KÜLÖNBSÉGET

AZ EXTRÉM TELJESÍTMÉNY ÉS A KIS MÉRET TÖKÉLETES PÁROSÍTÁSA

A kivételes hangminőség és teljesítmény eléréséhez az SVS mérnökei a zárt mélyládáihoz nagy teljesítményű DSP-vel vezérelt erősítőt és extra hosszú löketű membránt alkalmaznak. Ennek következtében a szakma, és felhasználók ezrei is csak áradozni tudnak az SVS zárt mélyládák megdöbbentő teljesítményén, hangminőségén. Szépen megtervezett dobozszerkezet, hajlított előlap és kiváló minőségű zongora lakk felület – egy zárt SVS aktív mélynyomó belépő a basszus mennyországba.

LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A LEGKISEBB HELYEN

Ez az egyedülálló, és szabadalmaztatott henger kialakítás az akusztikai hatékonyság csodája, a függőleges tér kihasználásával lehetősség adódik a mélytartomány tökéletesebb behangolására. Az elegáns henger, azaz álló aktív mélynyomó a teljesítmény és a hangzás feláldozása nélkül illeszkedik bármilyen moziszobába, nappaliba vagy médiaszobába. A doboz aljára szerelt, kategóriájában is nehéznek számító hosszú löketű mélynyomónak köszönhetően a dobozok alacsony súlypontúak így kiváló stabilitással bírnak.