Akció

SVS SB-2000 Pro Dual aktív mélyláda

845 990 Ft919 990 Ft / Raktáron

Döbbenetesen alsó frekvencia tartomány és hatalmas teljesítmény lenyűgöző muzikalitással, örömet szerez minden házimozi rajongónak és audiofil zenekedvelőnek egyaránt. Vadonatúj 12 collos SVS meghajtóval, teljesen különálló kimenetű MOSFET 550 Wattos RMS / 1500 Wattos csúcsteljesítményű SLEDGE erősítővel szerelt kompakt méretű aktív mélyláda, mely dedikált SVS DSP okostelefon alkalmazással is vezérelhető!

Törlés
Leírás

SVS SB-2000 Pro Dual aktív mélyláda

Termék áttekintés

Teljes szobát betöltő-, 20Hz alatti mély-tartomány kiterjesztésével, kifinomult audiofil és muzikális megszólalásával az SB-2000 Pro most még több emberhez eljuttatja a referencia szintű teljesítményt, mint ezelőtt valaha. Vadonatúj 12 collos SVS meghajtóval, diszkrét MOSFET 550 Wattos RMS / 1500 Wattos csúcsteljesítményű SLEDGE erősítővel. A hatalmas teljesítményről és a szobát-betöltő mélyhang-visszaadásról egy pontos 50 MHz-es Analóg Devices Audio DSP vezérlő gondoskodik. Az SB-2000 Pro többek közt egy SVS mélynyomó okostelefon applikációt is tartalmaz; ami a hangerő, a DSP-funkciók, az egyedi beállítások és egyéb más opciók kényelmes vezérlésére szolgál.

 

Referencia teljesítmény megfizethető áron

A 2000 Pro modellek minden idők legnépszerűbb SVS mélysugárzóit váltják le, és mivel az új széria teljesen újra lett gondolva, így minden szempontból óriási teljesítménynövelést jelentenek az eredeti 2000-es sorozathoz képest. Döbbenetesen mély basszus kiterjesztés és hatalmas teljesítmény lenyűgöző muzikalitással, örömet szerez minden házimozi rajongónak és audiofil zenekedvelőnek egyaránt. Ez a minőség és teljesítmény még soha nem volt ilyen áron elérhető. Kifinomult 550 wattos RMS és 1500+ watt maximális teljesítményű Sledge STA-550D DSP erősítő, innovatív új 12 hüvelykes nagy kilengésű SVS meghajtó és az optimalizált, kompakt méretű zárt doboz kialakítás veszi át a helyet még mélyebb basszussal és még jobban szobát-kitöltő teljesítménnyel.
Az SB-2000 Pro kényelmes vezérlést és egyedi beállításokat kínál az SVS mélysugárzó DSP okostelefon-alkalmazásán keresztül az Apple, Android és Amazon eszközök ® számára. Az SVS applikáció a legkényelmesebb módja a hangerő szabályozására, a többféle DSP funkció elérésére és a zene, filmek, játékok egyedi beállításainak programozására. A referencia basszus reprodukcióhoz az SB-2000 Pro ideális megoldás minden audiofil sztereó- vagy többcsatornás házimozi rendszerben. Az SB-2000 Pro új teljesítmény-referenciaértéket állít fel a saját ár-tartományában, miközben felülmúlja a sokkal nagyobb mélysugárzókat is.

 

Lélegzetelállító kimeneti teljesítmény és ultra alacsony frekvencia kiterjesztés tűpontos kontrolláltsággal

A már ismert-, a zászlóshajó 16-Ultra szériából örökölt technológia – szinte az összes iparági és média díjat bezsebelte a legjobb mélynyomók között szerte a világon – az SB-2000 Pro-ban szabadon bocsátja a lélegzetelállító kimenetei teljesítményt és basszus kiterjesztést, anélkül, hogy feláldozná a meghajtó kontrolláltsággát, illetve a frekvenciaválasz pontosságát. A zárt dobozkialakítás a valaha fejlesztett legkifinomultabb SVS mélysugárzó technológiát ötvözi az úttörő innovációkkal, kategóriáján belül új sztenderdet állítva árazása és mérete szempontjából.

svs sb-2000 pro dual aktív mélyláda SVS SB-2000 Pro Dual aktív mélyláda SVS SB 2000 Pro akt v m lyl da  j 200 sz ria

 

Teljesen új, 12 colos, nagy kilengésű SVS meghajtó – Szívverés szerű finomsággal

A teljesen újratervezett 12 hüvelykes SVS meghajtó masszív alacsony frekvenciájú kimeneti teljesítményt nyújt, tévedhetetlen pontossággal és tranziens sebességgel. Az extrém merevség-tömeg arányú szellőztetett alumínium kónusz, és a szabadalmaztatott fröccsöntött extrém kilengésű perem együttesen biztosítja a hibátlan dugattyúszerű mozgást a tűpontos kontroll és a pontosság érdekében.
A 6.80 kilogrammot meghaladó kettős Ferritmágnes rendszer hatalmas mennyiségű mágneses energiát termel, ahhoz, hogy rendkívüli módon meghajtsa a mélynyomót kontrol-vesztés nélkül. Könnyedén „lemegy” 20Hz alá is, torzításmentesen.
Könnyű és merev, szellőztetett alumínium kónusz és a kompozit szálas porsapka szobát betöltő hangnyomást teremt, fenntartva a kontrollt még a legmagasabb hangerő szinten is.
A hosszúlöketű parabolikus perem által, nemcsak halljuk, de érezzük is az extrém mélytöbbletet, s emellett megnöveli a meghajtó egység élettartamát is.
A megnövelt alumínium pólus javítja a hőkezelési tulajdonságokat a kivételes hőelvezetés érdekében.
A kétrétegű lengőtekercs kialakítása maximalizálja a linearitást és a pontosságot teljes kitérés mellett, miközben minimalizálja a torzítást és a teljesítmény-kompressziót.

svs sb-2000 pro dual aktív mélyláda SVS SB-2000 Pro Dual aktív mélyláda SVS SB 2000 Pro akt v m lyl da membran

 

Sledge STA-550D erősítő – Könnyed teljesítmény és abszolút irányítás

Névlegesen 550 watt RMS, és 1500+ watt csúcsteljesítmény mellett, a Sledge STA-550D erősítő erőfeszítés nélkül és pontos vezérléssel maximalizálja a 12 colos meghajtó teljes potenciálját. Az innovatív dizájn ötvözi a D-osztályú erősítő hatékonyságát azzal a képességgel, hogy kolosszális árammennyiséget mozgat a teljesen különálló MOSFET-en keresztül, azért, hogy kiemelkedő valós mélysugárzó-teljesítményt biztosítson minden meghajtási szinten, bármilyen helyiségben.
A nagy áramerősségű teljesen különálló MOSFET-ek, és a hatékony D-osztályú erősítés, lehetővé teszi a Sledge STA-550D erősítő számára, hogy hatalmas mennyiségű áramot mozgasson, ami műtéti pontossággal óriási teljesítményt tesz lehetővé.
Kifinomult 50MHz-es nagy felbontású Analóg Devices Audio DSP a legfejlettebb digitális processzor, amit valaha mélysugárzóban használtak, nagy pontosságot és tiszta hangminőséget tart fenn a fejlett szobai finomhangolás, a nagyteljesítményű DSP-vezérlők és még sok más révén. Kifejezetten az
SB-2000 Pro számára optimalizált frekvencia-válaszgörbék pedig lehetővé teszik a szobakorrekciót így a felhasználó javíthatja a teljesítményt a csúcsok, kioltások és egyéb helyiség-problémák kiküszöbölésével.

svs sb-2000 pro dual aktív mélyláda SVS SB-2000 Pro Dual aktív mélyláda SVS SB 2000 Pro akt v m lyl da tap

 

SB-2000 Pro okostelefonos applikáció (Smartphone App) – A mélysugárzó vezérlésének legegyszerűbb módja

Az SB-2000 Pro kényelmes vezérlést és egyedi beállításokat kínál az SVS mélysugárzó DSP okostelefon-alkalmazásán keresztül az Apple, Android és Amazon eszközök ® számára. Az SVS applikáció a legkényelmesebb módja a hangerő szabályozására, a többféle DSP funkció elérésére és a zene, filmek, játékok egyedi beállításainak programozására. Beállíthatod a keresztezési frekvenciákat, háromsávos parametrikus EQ-t, polaritást, szoba-kiemelést és még sok minden mást, mindezt a kedvenc ülésedből. Az SVS mélysugárzó alkalmazás lehetővé teszi a fejlett testreszabást is, így elnevezheted a mélysugárzót a könnyű előre beállított váltásokhoz, kiválaszthatod annak készenléti módját és visszaállíthatod a gyári beállításait is. A Bluetooth-kapcsolat teljes irányítást tesz lehetővé,még akkor is, ha a mélysugárzó nincs szem előtt. A kétirányú visszajelzés valós időben mutatja az adott műveletet az alkalmazásban és a mélyláda hátsó panelén is.
Csatlakozás Bluetooth-kapcsolaton keresztül a kényelmes vezérléshez, még akkor is, ha a mélysugárzó nincs szem előtt. 3 egyedi beállítást menthetünk el filmekhez, zenéhez és még sok máshoz, így a hallgatási beállításokhoz optimalizált egygombos hangolással rendelkezünk. A 3-sávos parametrikus EQ-vezérlő lehetővé teszi a frekvencia-görbe és a Q-tényező pontos beállítását egyetlen Hz-szintre négy különböző meredekségen, így a felhasználó javíthatja a teljesítményt a csúcsok, kioltások és egyéb helyiség-problémák kiküszöbölésével.

svs sb-2000 pro dual aktív mélyláda SVS SB-2000 Pro Dual aktív mélyláda SVS SB 2000 Pro akt v m lyl da app 1

 

Hátsó panel Intelligens Vezérlő Interfésze (Intelligent Control Interface)

A 2000 Pro sorozatú mélyládák hátulján található intelligens vezérlő interfész (ICI) a mélysugárzó legkritikusabb funkcióinak vezérlési lehetőségeit nyújtja. A hangerőt a hallgatási beállítások és a tartalom alapján módosíthatjuk a teljes és kiegyensúlyozott basszus válasz elérése érdekében.
Az ICI egyéb jellemzői között szerepel az állítható aluláteresztő szűrő frekvencia a zökkenőmentes hangátmenetek és a zavartalan keverés érdekében, valamint a fázisvezérlés is.

svs sb-2000 pro dual aktív mélyláda SVS SB-2000 Pro Dual aktív mélyláda SVS SB 2000 Pro akt v m lyl da panel

 

Akusztikailag közömbös, különösen erősen merevített zárt kabinet kidolgozás

Az extra vastag MDF előlap és a kiterjedt belső merevítés az akusztikailag optimalizált SB-2000 Pro házában rezonanciamentes környezetet teremt, amely kompromisszumok nélküli mélysugárzó teljesítményt tesz lehetővé. Az akusztikus szigetelés kiküszöböli az összes színezést vagy rezonanciát a ládából, még referencia-hangerőn történő legmélyebb frekvenciák lejátszásánál is. A csomagolás tartalmaz egy védő-, nem rezonáló extra vastag ABS előlap rácsot és egyénileg állítható rezonancia csökkentő lábakat.

svs sb-2000 pro dual aktív mélyláda SVS SB-2000 Pro Dual aktív mélyláda SVS SB 2000 Pro akt v m lyl da kabinet

 

2000 Pro széria technológia
Kompromisszum-mentes teljesítmény ihlette mélysugárzó-technika

Az új SVS 2000 Pro sorozat – a 16-Ultra, a 4000-es és a 3000-es sorozatból már ismert technológiai áttöréseket tartalmazza. Ez a technológia kapcsolódik az exkluzív 2000 Pro sorozat újításaihoz, hogy új sztenderdet állítson fel a mélysugárzó körében. Mostantól több ember élvezheti, mint valaha, az SVS által nyújtotta falremegtető, hallásküszöb alatti pontos és jól kontrollált mélytartományt!

Additional Information
Tömeg 48 kg
Szín

Fekete, Magasfényű fekete

Specifikáció

Specifikáció

 
Felépítés:

 • Zárt rendszerű
   
  Aktív mélyláda tulajdonságai:
 • Erősítő: 550W RMS ( 1500W csúcsteljesítmény )
 • Mélynyomó: 30 cm előre sugárzó
 • Freq: 19-240Hz ,+-3 dB
 • Méret: 360 x 372 x 395 mm (grill)
 • Súly: 17.5 Kg/db
 • Kivehető tápkábel. Főkapcsolóval és biztosítékkal
 • RoHS-kompatibilitással, ólommentesen készített, és az egész világra kiterjedő biztonsági tanúsítványokkal.
 • Auto-Ki / Be kapcsoló ,környezetbarát, készenléti üzemmódban
 • Vélemények (0)

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „SVS SB-2000 Pro Dual aktív mélyláda” értékelése elsőként

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük