SVS SB-2000 aktív mélyláda HGL
SVS SB-2000 aktív mélyládaSVS SB-2000 aktív mélyláda csatlakozóSVS SB-2000 aktív mélyláda ráccsalSVS SB-2000 aktív mélyláda, mélynyomó szembőlSVS SB-2000 aktív mélyláda, mélynyomó magasfényűSVS SB-2000 aktív mélyláda, mélynyomó HGL

SVS SB-2000 aktív mélyláda

5 az 5-ből 3 vásárlói értékelés alapján
(3 vásárlói értékelés)

249 900 Ft279 900 Ft / Raktáron

A bivalyerős és meglepően kis méretű kompakt SB-2000 mélyláda el fog kápráztatni. Ennyire kicsi aktív mélyláda az SVS kínálatában talán még soha nem volt ilyen jó. Ne tévesszen meg a kis méret – ez a teljes értékű SVS SB-2000 aktív mélyláda annyira tiszta és kontrollált, hogy a barátaid biztosan keresni fogják a nagyobb mélyládát a szobában.
SVS SB-2000 aktív mélyláda díjak

Kiürítés
Leírás

Mi a titok? Magas minőségű alkatrészek, kifinomult DSP szoftver és chipset és a kihagyhatatlan SVS megszállottság, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt érjék el ebben a kompakt kategóriában is.

 

SVS SB-2000 aktív mélyláda mélynyomó, hangszóró:
Az SVS soha nem áll meg a fejlesztésben, az új 2000 hangszórónak teljesítménye, minősége jobb mint elődjének. Lineárisabb erő/elmozdulás profil, javított tranziens átvitel, kevesebb „túlnyúlás” és kiterjesztett sávszélesség emeli az 2000-t a kategóriájában a legjobb teljesítményű hangsugárzójává. És mit jelent mindez a rajongó számára? Feszes, tiszta és pontos basszus rengeteg magával ragadó alsó mélytratománnyal – az összes barátod irigyelni fog téged.

 

Sledge STA-500D erősítő – Intelligens és kifinomult teljesítmény
A Sledge STA-500D erősítő technológiája és kifinomultsága egyszerűen sehol máshol nem kapható meg ezen az áron, csak kizárólag az SVS-nél. Kezdve a konzervatív, névleges 500 watt-os a DSP-vezérelt teljesítmény modullal, amely tökéletesen illik a robusztus 2000-es meghajtóhoz. Ezen az erősítőn nem találhatók régimódi analóg potméterek, a vezérlő potméterek tulajdonképpen egy digitális rendszert működtetnek a pontos és zajmentes beállítás érdekében. Átfogó és rugalmas csatlakoztatási lehetőségek lehetővé teszik a könnyű beállítás és integrációt bármilyen házimozi vagy sztereó rendszerhez.

 

 

SVS SB-2000 aktív mélyláda, mélynyomó manual
SVS SB-2000 aktív mélyláda, mélynyomó első lépések

SVS SB-2000 aktív mélyláda, mélynyomó adatlap

Additional Information
Méretek 36 x 36 x 36 cm
Szín

Fekete, Magasfényű fekete

Specifikáció

Specifikáció

 
Felépítés:

 • Zárt rendszerű
   
  Aktív mélyláda tulajdonságai:
 • Erősítő: 500W RMS ( 1100W csúcsteljesítmény )
 • Mélynyomó: 30 cm előre sugárzó
 • Freq: 19-220Hz ,+-3 dB
 • Méret: 36 x 36 x 36 cm
 • Súly: 16 Kg
   
  Mélynyomó, meghajtó:
 • SVS 30 cm hangszóró
 • Finite Element Analysis (FEA)-optimalizált meghajtó struktúra
 • 5cm átmérőjű nagy teljesítményű hangtekercs, kiváló termikus kezeléssel.
 • Nomex lineáris tekercs szuper hosszúlöketű pille
 • Exkluzív SVS alumínium kúp és kompozit porvédő sapka a kiváló tranziens válaszért és rezonancia kontrollért.
 • Porszórt alumínium kosár
 • Dupla kiváló minőségű ferrit mágnesek
 • Szellőztetett vasmagnak/pólusvasnak köszönhetően, nagyobb hűtés és alacsonyabb zajszint, csökkentett tömörítési hibákkal.
   
  Sledge STA-500D erősítő:
 • 500 watt RMS folyamatos teljesítmény (1100 watt dinamikus csúcsteljesítmény).
 • 19-220Hz +-3dB
 • Hatékony, D osztályú erősítő
 • Sztereó vonalszintű RCA bemenet / kimenet
 • Szűretlen (továbbfüzhető) és 80Hz-es szűrt HPF vonalszintű RCA kimenet
 • Kivehető tápkábel. Főkapcsolóval és biztosítékkal
 • RoHS-kompatibilitással, ólommentesen készített, és az egész világra kiterjedő biztonsági tanúsítványokkal.
 • Auto-Ki / Be kapcsoló ,környezetbarát, készenléti üzemmódban
 • Folyamatosan változtatható frekvencia aluláteresztő szűrő, kikapcsolható/LFE beállítással (Bypass).
 • Egyedi EQ és DSP limiter beállítás kifejezetten a SB-2000-számára
 • Vélemények (3)

  3 reviews for SVS SB-2000 aktív mélyláda

  1. 5 / 5

   :

   Kifejezetten zenehallgatásra használt sztereó rendszer kiegészítéséhez kerestem zárt mélyládát. Fontos szempont volt, hogy erőteljes, gyors, kontrollált basszust állítson elő, és ne rontson a zenei hangképen, méreteivel ne uralja a helységet. Több típus meghallgatása és a fórumok, tesztek átolvasása után a figyelmem az SVS SB-2000-re terelődött, A kedvező vásárlási feltételek, miszerint 45 napig a saját rendszeremben tesztelhetem a készüléket, elhatároztam, hogy belevágok és adok egy esélyt a gyártónak. 🙂
   Néhány óra helyezgetés, fázis, hangerő és freki határ beállítások finomhangolása után, már “nyersen” (bejáratási időszakban) is sikerült integrálni a rendszerbe. Pontosan az elvárásaimnak megfelelően egészíti ki a rendszert. Különböző zenei anyaggal hallgatva sincs az a kényszer, hogy változtassak a beállításokon, mint ahogy azt a korábban hasonló árkategóriájú mélynyomók esetében éreztem. “Észrevétlenül” teszi a dolgát. Csak ajánlani tudom, bőven megéri az árát.

  2. 5 / 5

   :

   Vagy 3-4 hónapja van meg. Nincs az az érzetem, hogy másik kellene. Mozira,zenére egyaránt használom, mint teszten is olvasható, pince mélyei vannak,hangnyomása is tökéletes, erőteljes filmeknél akár mellbe vág, pedig vagy 20%-on a hangerő és az erősítő is mínuszban. Zenén meg úgy adja a mélyeket, ahogy ott lennie kell. Kompakt mérete pont illeszkedik a “rendszerbe” a fém ívelt rács(a kék Led-el,alul középen az embléma) a valóságban különleges megjelenésű és jól mutat.Őszintén engem a 45 nap nem is nagyon érdekelt, volt már annyi infóm, hogy biztosra mentem és be is jött.Úgy hogy abszolút ajánlott,főleg úgy,hogy figyelmet és szakértelmet is adnak hozzá szívélyesen ha szükséges…..

  3. 5 / 5

   :

   Születése óta Nálam van ez a “kis” szuperkocka. Nálam tanult meg (be)járni szépen fokozatosan 2016 februárja óta. Első pillanattól kezdve, tulajdonképpen a kidobozolástól, az első megszólaló mélyekig meggyőző volt: külsőleg letisztult, minimál darab egy hatalmas grill ráccsal elől…az Én igényeimnek megfelelő (leszámítva egy apróságot , de erről később). Belsőleg meghát…először mélyejcskéi, majd egyre inkább gyomormélyei vannak.
   Az első pár hónapban, üzemóráiban gyakorlatilag tolyogni hagytam…az eredeménye is meglett: dinamikusan mindig többet többet és többet adott napról napra, mind a mai napig érzem a fejlődést. Jelenleg 22nm-en és 1órás állásban használom, teljesítménye elegendő (film és zene mellé egyaránt!). Utólagos hangolás erősítőn nem árt, mert a mély hangok mindig egyre szebbek/durvábbak. Néha tényleg elgondolkodtató (ha igényes a lejtászott anyag), hogy milyen bődületesen mélyre letud menni, annak ellenére, hogy egy zárt mélyről beszélünk. Legnagyobb előnye a sebességében és gyors reagálásokba csodás. Elektronokis zene alatt úgy pörög és követ minden hangot, hogy nem győzi az ember figyelni. Film alatt a semmiből bedurranós mélyek, pl egy ágyú, vagy egy robbanás egy pillanat alatt követik a mozgóképpel szinkronban látottakat. Majd csendben figyel tovább a következő eseményre. Egyszóval: Kiváló!
   +szuperkompakt, +zene/film alá egyaránt , +gyors, +bődületesen mélyre tud menni, +ár/érték bajnok
   -a csöpp lábai lehetnének valamiél igényesebb/komolyabb darabok (cserélem is SVS Soundpath-ra hamarosan)
   -a védőrács lyukakba szoruló jókora pöckei közül egy darab (komolyabb hangok alatt többnyire) konkrétan kimászik a helyéről (ez egy picit zavaró baki egy ilyen értékű mélynél)

  Mondd el a véleményed

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.