SVS SB-2000 aktív mélyláda

Értékelés 5.00 az 5-ből, 3 értékelés alapján
(3 vásárlói értékelés)

299 900 Ft329 990 Ft / Raktáron

A bivalyerős és meglepően kis méretű kompakt SB-2000 mélyláda el fog kápráztatni. Ennyire kicsi aktív mélyláda az SVS kínálatában talán még soha nem volt ilyen jó. Ne tévesszen meg a kis méret – ez a teljes értékű SVS SB-2000 aktív mélyláda annyira tiszta és kontrollált, hogy a barátaid biztosan keresni fogják a nagyobb mélyládát a szobában.
SVS SB-2000 aktív mélyláda díjak

Kiürítés
Leírás

Mi a titok? Magas minőségű alkatrészek, kifinomult DSP szoftver és chipset és a kihagyhatatlan SVS megszállottság, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt érjék el ebben a kompakt kategóriában is.

 

SVS SB-2000 aktív mélyláda mélynyomó, hangszóró:
Az SVS soha nem áll meg a fejlesztésben, az új 2000 hangszórónak teljesítménye, minősége jobb mint elődjének. Lineárisabb erő/elmozdulás profil, javított tranziens átvitel, kevesebb „túlnyúlás” és kiterjesztett sávszélesség emeli az 2000-t a kategóriájában a legjobb teljesítményű hangsugárzójává. És mit jelent mindez a rajongó számára? Feszes, tiszta és pontos basszus rengeteg magával ragadó alsó mélytratománnyal – az összes barátod irigyelni fog téged.

 

Sledge STA-500D erősítő – Intelligens és kifinomult teljesítmény
A Sledge STA-500D erősítő technológiája és kifinomultsága egyszerűen sehol máshol nem kapható meg ezen az áron, csak kizárólag az SVS-nél. Kezdve a konzervatív, névleges 500 watt-os a DSP-vezérelt teljesítmény modullal, amely tökéletesen illik a robusztus 2000-es meghajtóhoz. Ezen az erősítőn nem találhatók régimódi analóg potméterek, a vezérlő potméterek tulajdonképpen egy digitális rendszert működtetnek a pontos és zajmentes beállítás érdekében. Átfogó és rugalmas csatlakoztatási lehetőségek lehetővé teszik a könnyű beállítás és integrációt bármilyen házimozi vagy sztereó rendszerhez.

 

 

SVS SB-2000 aktív mélyláda, mélynyomó manual
SVS SB-2000 aktív mélyláda, mélynyomó első lépések

SVS SB-2000 aktív mélyláda, mélynyomó adatlap

Additional Information
Méretek 36 x 36 x 36 cm
Szín

Fekete, Magasfényű fekete

Specifikáció

Specifikáció

 
Felépítés:

 • Zárt rendszerű
   
  Aktív mélyláda tulajdonságai:
 • Erősítő: 500W RMS ( 1100W csúcsteljesítmény )
 • Mélynyomó: 30 cm előre sugárzó
 • Freq: 19-220Hz ,+-3 dB
 • Méret: 36 x 36 x 36 cm
 • Súly: 16 Kg
   
  Mélynyomó, meghajtó:
 • SVS 30 cm hangszóró
 • Finite Element Analysis (FEA)-optimalizált meghajtó struktúra
 • 5cm átmérőjű nagy teljesítményű hangtekercs, kiváló termikus kezeléssel.
 • Nomex lineáris tekercs szuper hosszúlöketű pille
 • Exkluzív SVS alumínium kúp és kompozit porvédő sapka a kiváló tranziens válaszért és rezonancia kontrollért.
 • Porszórt alumínium kosár
 • Dupla kiváló minőségű ferrit mágnesek
 • Szellőztetett vasmagnak/pólusvasnak köszönhetően, nagyobb hűtés és alacsonyabb zajszint, csökkentett tömörítési hibákkal.
   
  Sledge STA-500D erősítő:
 • 500 watt RMS folyamatos teljesítmény (1100 watt dinamikus csúcsteljesítmény).
 • 19-220Hz +-3dB
 • Hatékony, D osztályú erősítő
 • Sztereó vonalszintű RCA bemenet / kimenet
 • Szűretlen (továbbfüzhető) és 80Hz-es szűrt HPF vonalszintű RCA kimenet
 • Kivehető tápkábel. Főkapcsolóval és biztosítékkal
 • RoHS-kompatibilitással, ólommentesen készített, és az egész világra kiterjedő biztonsági tanúsítványokkal.
 • Auto-Ki / Be kapcsoló ,környezetbarát, készenléti üzemmódban
 • Folyamatosan változtatható frekvencia aluláteresztő szűrő, kikapcsolható/LFE beállítással (Bypass).
 • Egyedi EQ és DSP limiter beállítás kifejezetten a SB-2000-számára
 • Vélemények (3)

  SVS SB-2000 aktív mélyláda termékről 3 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

   József

   Kifejezetten zenehallgatásra használt sztereó rendszer kiegészítéséhez kerestem zárt mélyládát. Fontos szempont volt, hogy erőteljes, gyors, kontrollált basszust állítson elő, és ne rontson a zenei hangképen, méreteivel ne uralja a helységet. Több típus meghallgatása és a fórumok, tesztek átolvasása után a figyelmem az SVS SB-2000-re terelődött, A kedvező vásárlási feltételek, miszerint 45 napig a saját rendszeremben tesztelhetem a készüléket, elhatároztam, hogy belevágok és adok egy esélyt a gyártónak. 🙂
   Néhány óra helyezgetés, fázis, hangerő és freki határ beállítások finomhangolása után, már “nyersen” (bejáratási időszakban) is sikerült integrálni a rendszerbe. Pontosan az elvárásaimnak megfelelően egészíti ki a rendszert. Különböző zenei anyaggal hallgatva sincs az a kényszer, hogy változtassak a beállításokon, mint ahogy azt a korábban hasonló árkategóriájú mélynyomók esetében éreztem. “Észrevétlenül” teszi a dolgát. Csak ajánlani tudom, bőven megéri az árát.

  2. Értékelés: 5 / 5

   László

   Vagy 3-4 hónapja van meg. Nincs az az érzetem, hogy másik kellene. Mozira,zenére egyaránt használom, mint teszten is olvasható, pince mélyei vannak,hangnyomása is tökéletes, erőteljes filmeknél akár mellbe vág, pedig vagy 20%-on a hangerő és az erősítő is mínuszban. Zenén meg úgy adja a mélyeket, ahogy ott lennie kell. Kompakt mérete pont illeszkedik a “rendszerbe” a fém ívelt rács(a kék Led-el,alul középen az embléma) a valóságban különleges megjelenésű és jól mutat.Őszintén engem a 45 nap nem is nagyon érdekelt, volt már annyi infóm, hogy biztosra mentem és be is jött.Úgy hogy abszolút ajánlott,főleg úgy,hogy figyelmet és szakértelmet is adnak hozzá szívélyesen ha szükséges…..

  3. Értékelés: 5 / 5

   Attila

   Születése óta Nálam van ez a “kis” szuperkocka. Nálam tanult meg (be)járni szépen fokozatosan 2016 februárja óta. Első pillanattól kezdve, tulajdonképpen a kidobozolástól, az első megszólaló mélyekig meggyőző volt: külsőleg letisztult, minimál darab egy hatalmas grill ráccsal elől…az Én igényeimnek megfelelő (leszámítva egy apróságot , de erről később). Belsőleg meghát…először mélyejcskéi, majd egyre inkább gyomormélyei vannak.
   Az első pár hónapban, üzemóráiban gyakorlatilag tolyogni hagytam…az eredeménye is meglett: dinamikusan mindig többet többet és többet adott napról napra, mind a mai napig érzem a fejlődést. Jelenleg 22nm-en és 1órás állásban használom, teljesítménye elegendő (film és zene mellé egyaránt!). Utólagos hangolás erősítőn nem árt, mert a mély hangok mindig egyre szebbek/durvábbak. Néha tényleg elgondolkodtató (ha igényes a lejtászott anyag), hogy milyen bődületesen mélyre letud menni, annak ellenére, hogy egy zárt mélyről beszélünk. Legnagyobb előnye a sebességében és gyors reagálásokba csodás. Elektronokis zene alatt úgy pörög és követ minden hangot, hogy nem győzi az ember figyelni. Film alatt a semmiből bedurranós mélyek, pl egy ágyú, vagy egy robbanás egy pillanat alatt követik a mozgóképpel szinkronban látottakat. Majd csendben figyel tovább a következő eseményre. Egyszóval: Kiváló!
   +szuperkompakt, +zene/film alá egyaránt , +gyors, +bődületesen mélyre tud menni, +ár/érték bajnok
   -a csöpp lábai lehetnének valamiél igényesebb/komolyabb darabok (cserélem is SVS Soundpath-ra hamarosan)
   -a védőrács lyukakba szoruló jókora pöckei közül egy darab (komolyabb hangok alatt többnyire) konkrétan kimászik a helyéről (ez egy picit zavaró baki egy ilyen értékű mélynél)

  Mondd el a véleményed

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.