SVS

HANGFALAK

SZAKÉRTELEM + SZENVEDÉLY

 

Mi régóta hiszünk abban, hogy a minőségi audio termékek tulajdonságaik túl terjedelmesek és szerteágazóak néhány esetben. Így az SVS hangfalai olyan képességekkel rendelkeznek, amit nagyon sok high-end és házimozi gyártó egyszerűen nem képes elérni: egyszerre, egy időben hatalmas dinamikát, audiophile kifinomultságot és az exkluzív márkákra jellemző pontosságot nyújtani.

 

Kompromisszumok nélkül. Mindegyiket, nem az egyik vagy a másikat.

 

Büszkén mondhatjuk, hogy a Prime és az Ultra széria eleget tesz ennek a kihívásnak, kiváló világszínvonalú hangzás egy igazán modern külsőben – ez az SVS

ULTRA SERIES

 

Az Ultra series megalkotáskor rendkívül magas elvárásokat támasztottunk a hangfalak felé – későbbekben minden tekintetben meg is haladtuk azokat. Megszámlálhatatlan órát töltöttünk azzal, amit igazán szeretünk: Számtalan valós környezetben, különböző zenei és mozi felvételeket hallgattunk meg újra és újra, könyörtelenül kitartottunk a célunk mellett, hogy legyártsuk a lehető legjobb sztereó és házimozi hangfalat. Az Ultra széria csak ezek után lehetett kész a rajongok számára, beleértve téged is.

“DYNAMICS OF A CUSTOM THEATER SYSTEM,

ASTONISHING DYNAMICS. WNEUTRALITY & AMBIENCE

AUDIOPHILE SYSTEM…”

PRIME SERIES

 

AUDIOPHILE PRECISION, CINEMATIC DYNAMICS, UNPRECEDENTED VALUE

 

 

 

A Prime dacol a konvenciókkal, és már ebben az árkategóriában is biztosítja számodra, hogy megtapasztalhasd egy belépő szintű High-End hangzást. Tiszta és pontos, könnyed és brutális, kétségtelenül a Prime egy igaz SVS. Kompromisszumoktól mentes előadása ugyanazt a filozófiát követi, mint a kritikusok által is elismert és díjnyertes Ultra sorozat. A Tény, hogy a Prime soha nem látott áron biztosítja a kompromisszumoktól mentes audiofil minőségű élményt, mert mi vettük az Ultra komponenseit alkotó technológiát, mérnöki pontosságot és kialakítási elképzelést. Örömmel mondhatjuk, hogy a Prime széria az álló hangfalaktól a satellite kis dobozokig kiváló minőséget képvisel, méltó az SVS névre – és még több, méltó arra, hogy haza vidd.

PRIME SATELLITE SERIES

 

SATELLITES REDEFINED
HIGH-END AUDIO GETS SMALL

 

Friss megközelítése a kis „Sub-Sat” hangfalaknak. Legkisebb hangszórónk megtévesztően nagy hangzással, talán még soha nem volt ilyen pontos, meggyőző és jól teljesítő egy ilyen kis hangfal.

 

Miután megemelted a hangfalt, világossá fog válni számodra, hogy ez nem csak egy egyszerű kis dobozka, hanem egy ízig-vérig audiophile hangfal, High-End alkatrészekkel és precíz kialakítással.

 

A Prime Satellite klasszisokkal jobb, mint az üzletekben kapható apró kis műanyag dobozkák, amelyeknél inkább a hangfal formavilága számít és nem a hangzása. A Prime és Ultra sorozatból felhasznált magas minőségű részegységek köszönhetően az SVS egy igazán forradalmi háttérsugárzó alkotott.

 

Pontosan elhelyezett hangszórói félelmetesen realisztikus és átmenetmentes hangzást biztosítanak, amikor a fények lekapcsolódnak megtölti a szobád akcióval. A Prime Satellite hangfalak tökéletesen illeszkednek a széria többi hangfalához, legyen az akár a Tower álló vagy a Bookshelf állványos hangfal.