ULTRA SERIES HANGFALAK

svsShadowBottom970px
svsShadowTop970px

MEGDÖBBENTŐ DINAMIKA ÉS ÓRAMŰ PONTOSSÁG.

 

Az Ultra series megalkotáskor rendkívül magas elvárásokat támasztottunk a hangfalak felé – későbbekben minden tekintetben meg is haladtuk azokat. Megszámlálhatatlan órát töltöttünk azzal, amit igazán szeretünk: Számtalan valós környezetben, különböző zenei és mozi felvételeket hallgattunk meg újra és újra, könyörtelenül kitartottunk a célunk mellett, hogy legyártsuk a lehető legjobb sztereó és házimozi hangfalat. Az Ultra széria csak ezek után lehetett kész a rajongok számára, beleértve téged is.

svsShadowBottom970px
SVSound Ultra Series hangfal bg00
svsShadowTop970px
ultra-series-no-compromise

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

 

Mi régóta hiszünk abban, hogy a minőségi audio termékek tulajdonságaik néhány esetben túl terjedelmesek és szerteágazóak. Ezzel szemben az SVS hangfalai olyan képességekkel rendelkeznek, amit nagyon sok high-end és házimozi gyártó egyszerűen nem képes elérni: egyszerre, egy időben hatalmas dinamikát, audiophile kifinomultságot és az exkluzív márkákra jellemző pontosságot nyújtani.

Kompromisszumok nélkül. Mindegyiket, nem az egyik vagy a másikat.

Büszkén mondhatjuk, hogy a Prime és az Ultra széria eleget tesz ennek a kihívásnak, kiváló, világszínvonalú hangzás egy igazán modern külsőben – ez az SVS

svsShadowBottom970px
speaker_category_toppick

“DYNAMICS OF A CUSTOM THEATER SYSTEM,

ASTONISHING DYNAMICS. WNEUTRALITY & AMBIENCE

AUDIOPHILE SYSTEM…”

speaker_category_certrecommended

SVS ULTRA SERIES:

TAPASZTALD MEG AZ SVS HANGZÁST 100%-OSAN KOCKÁZATMENTESEN

 

A legjobb hely ahol meg tudod hallgatni a hangfaladat vagy mélyládádat az nem a kereskedő, hanem a saját lakásod és valós lehallgatási körülményeid.

45 napos meghallgathatóság

HASONLÓ MINŐSÉGŰ DE ELÉRHETŐBB ÁRÚ HANGFALAT KERESEL?

NÉZD MEG AZ ÚJ PRIME SERIES HANGFALAKAT