SVS PB-1000 aktív házimozi mélyláda fekete
SVSound-PB-1000-aktív-mélysugárzó-mélyláda-3SVSound-PB-1000-aktív-mélysugárzó-mélyláda-1SVSound-PB-1000-aktív-mélysugárzó-mélyláda-2SVS PB-1000 aktív házimozi mélyláda fekete frontSVS PB-1000 aktív házimozi mélyláda fekete ráccsalSVS PB-1000 aktív házimozi mélyláda fekete

SVS PB-1000 aktív mélyláda

4.8 az 5-ből 5 vásárlói értékelés alapján
(5 vásárlói értékelés)

179 990 Ft / Raktáron

Elképesztő teljesítmény, hihetetlen áron! Bemutatjuk a SVS PB-1000 bass reflex aktív házimozi mélyládát – elképesztően baráti árképzéssel és világszínvonalú SVS teljesítménnyel. csúcstechnológiás összetevők és intenzív tervezés verhetetlen kombinációja jellemzi, fantasztikus alsó mély-frekvencia tartománnyal – mind ezt már hihetetlen 19 Hz-től!

 

SVS PB-1000 aktív házimozi mélyláda

Leírás

SVS PB-1000 aktív mélyláda – Tiszteletet ébresztő alsó mélyfrekvencia tartomány és kimagasló teljesítmény. Csak az SVS rendelkezik a megfelelő szakértelemmel, hogy a mélyhangokból ennyit hozzon ki – elképesztő alsó-mély frekvencia tartomány és kimagasló teljesítmény egy gondosan megtervezett méretű dobozból, egy nagy-áramlású 8,9cm-es reflex nyílásból és egy hosszú löketű 25cm-es mélysugárzóból. Az eredmény: sima és pontos basszus a zenében, és félelmetes teljesítmény a moziban.
Ezt mind, csak a SVS-től – ahol a szenvedélyt és szakértelemet egyesítik, hogy létrehozzanak különleges audio termékeket.

 

Sledge STA-300D aktív mélyláda, mélynyomó erősítő:
Sledge erősítő – Intelligens és kifinomult teljesítmény A Sledge STA-300D erősítő technológiája, és kifinomultsága egyszerűen sehol máshol nem található meg ezen az áron. 300W-os névleges (720 W csúcs/dinamikus) teljesítményű erősítő és egy magasan fejlett DSP processzor páratlan irányítást végez a mélyláda felett a feledhetetlen és kifinomult hangzásért. A vezérlő potméterek tulajdonképpen egy digitális rendszert működtetnek a pontos és zajmentes beállítás érdekében. A széleskörű csatlakoztatási lehetőségek lehetővé teszik a könnyű beállítást és integrációt bármilyen házimozi vagy sztereó rendszerhez.

 

SVS PB-1000 aktív mélyláda, mélynyomó tulajdonságai:
Lenyűgöző stílus – elfogadható méret – könnyű telepítés Vonzó fekete kőris bevonat és elegáns fekete hangszórórács. Viszonylag kis méret, bármilyen enteriőrbe, lakásdekorációba könnyen, gond nélkül integrálható.

 

SVS PB-1000 aktív mélyláda, mélynyomó adatlap
SVS PB-1000 aktív mélyláda, mélynyomó manual
SVS PB-1000 aktív mélyláda, mélynyomó első lépések

Additional Information
Méretek 46.7 x 38 x 46.7 cm
Specifikáció

Specifikáció

 
Felépítés:

 • Aktív, Bass Reflex
   
  Házimozi mélyláda tulajdonságai:
 • Erősítő: 300 W (720 W csúcs)
 • Mélysugárzó: 25 cm
 • Freq: 19-270 Hz +/- 3 dB
 • Reflexnyílás: 8,9 cm
 • Méret: 46.7 x 38 x 46.7 cm
 • Súly: 21 Kg
   
  Mélynyomó, meghajtó:
 • Finite Element Analysis FEA optimalizált meghajtó technológia alacsony torzítást eredményez.
 • Hosszú löketű felfüggesztés a magas teljesítményű mély frekvenciákért.
 • Nagy teljesítményű hangtekercs a kiváló termikus kezeléssel.
 • Könnyű 25cm-es membrán a fokozott érzékenység és egyenletes hangzás érdekében.
 • Gumi membrán a tartósság és a hosszú élettartam érdekében.
 • Kívül belül ívelt 8,9cm-es nagy-áramlású reflex nyílással.
   
  Sledge STA-300D erősítő:
 • Hatékony D osztályú erősítő.
 • 300 W (720 W csúcs dinamikus).
 • Környezetbarát, készenléti üzemmódban kevesebb, mint 0,5 W fogyasztással.
 • DSP vezérlés a precíz válaszért
 • Sztereó vonalszintű RCA bemenet és 80Hz felüláteresztővel szűrt kimenet.
 • Sztereó hangszóró jel szintű 5-funkciós bemeneti csatlakozók.
 • Folyamatosan változtatható frekvencia aluláteresztő szűrő, kikapcsolható/LFE beállítással (Bypass).
 • Folyamatosan változtatható hangerő és a fázis
 • Vélemények (5)

  5 reviews for SVS PB-1000 aktív mélyláda

  1. 5 / 5

   :

   Ebben az árban a legjobb! Volt már hasonló árfekvésű más mélyládám hát ez veri az összeset. Nagyon mélyre megy és szép a hangja, közben egybeolvad az egész hangzással. Valamint zenére is teljesen jó, nem hallható hogy nem a frontokból jön a mély.

  2. 4 / 5

   :

   Az SVS PB-1000 árban-érték-teljesítmény arányban a legjobb. Az SVS PB-1000 woofert megéri megvásárolni. Nem csalódtam erre számítottam. 2 hangrendszerem van, a másiknál egy drágább HECO Celan GT Sub 322A lakk espresso 379 990 Ft, ami teljesítményben valamivel kisebb, de kis mértékben szebben szól.

  3. 5 / 5

   :

   Nem ismertem SVS márkát mielőtt megvettem ezt a típust. Csupán a vélemények,tesztek alapján választottam.
   Azt kell mondjam igen csak ledöbbentem mikor beüzemeltem és járattam egy kicsit és azóta is megelégedéssel használom. Gondolkodom egy 2. Sub-on is ami ugyanilyen lesz.

  4. 5 / 5

   :

   Ezt a tipust vettem meg én is már 3-4 éve. Azóta is megelégedéssel használom. Vennék egy 2.-at is mellé,de sajna nem tudom hová tenni.

  5. 5 / 5

   :

   Nagyon elégedett vagyok a hangjával és a teljesítménye is elégnek bizonyult. Jól kontrollált sugárzó, elrejtve akár zárt doboznak is gondolhatja a hallgató. Fejfájást csak a pici szobám akusztikája okoz. Erős javulást hozna egy második láda. Azt azonban meg kell hagyni, hogy akárhová helyeztem a dobozt, a fázist finomhangolva mindig sikerült a kanapéról hallgatva kiváló hangzást elérni. 3-400ezer forint alatti áron csak a márkán belül akad konkurenciája. Külön dícséret jár a magyarországi forgalmazónak, hogy vállalják az USA-ban kinált garanciális és csere feltételeket.

  Mondd el a véleményed

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.